Chimène en Kim Kötter in Vier Handen Op Een Buik

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chimène en Kim Kötter in Vier Handen Op Een Buik

Vier Handen Op Eén Buik-Chimène en Kim Kötter maken indruk: ‘Wat een topmens’

|
|

Laatste update:

Het was gisteravond weer raak bij Vier Handen Op Eén Buik. Na veel verbazing over de ‘blowende Donny’ in een eerdere aflevering zijn veel kijkers nu diep onder de indruk van de laatste uitzending. Hierin hielp Kim Kötter de 18-jarige Chimène met de voorbereiding van haar bevalling.

Chimène raakte ongepland zwanger en de vader wilde niks met het kind te maken hebben. Hij pleitte voor een abortus. “Hij zei: je haalt het weg en ik blijf bij je of ik ga bij je weg.” Maar toen ze bij de abortuskliniek stond, kon ze het niet. “Alles in me zei: nee, niet doen. En toen heb ik het niet gedaan.

Diepe indruk

Voordat ze zwanger werd, had Chimène het ook erg zwaar. “Ik heb PTSS. Dat heb ik opgelopen toen ik een jaar of dertien was. Mijn eerste vriendje heeft mij seksueel misbruikt en mishandeld, zeven maanden lang. En daar heb ik nog steeds last van.” Het verhaal maakte indruk op Kim, die zelf drie kindjes heeft. Ook veel kijkers moesten een traantje wegpinken bij het ontroerende verhaal van Chimène.

Reünie

Kim gaf in haar Instagram Story nog een korte update over Chimène, waarin ze liet weten dat het naar omstandigheden goed gaat met haar. Ook de andere deelnemers van het programma spreekt ze nog regelmatig en er staat zelfs een reünie op de planning als de corona-maatregelen het weer toestaat!

Vier Handen Op Eén Buik is iedere dinsdag om 21:20 uur te zien op NPO3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder