Vier de zomer met het Film1 Festival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vier de zomer met het Film1 Festival

Vier de zomer met het Film1 Festival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de zomer barst het natuurlijk weer van de festivals. Maar voor een leuk festival hoef je helemaal de deur niet uit: plof deze zomer lekker op de bank tijdens het Film1 Festival. Check hier de line-up!

Topfilms

Film1 komt deze zomer met het Film1 Festival. Op 4 kanalen (Premiere, Action, Family en Drama) worden de hele avond 8 topfilms gedraaid. Per dag selecteert de televisiedienst de beste en nieuwste films.

Super Heroes

Op Bevrijdingsdag (5 mei) komen de grootste superhelden naar Film1 tijdens het SuperHeroesFestival. Sluit je aan bij de Avengers, de X-Men of Deadpool!

Family First

Op Hemelvaartsdag (25 mei) viert Film1 het FamilyFirstFestival. Geniet met de hele familie van familiefilms zoals The BFG, Cinderella, Kung Fu Panda 3 en de tv-première van Ice Age: Collision Course.

Big Smile

En op Eerste Pinksterdag (4 juni) kun je lekker lang lachen met het BigSmileFestival. De hele avond worden hilarische komedies gedraaid, zoals My Big Fat Greek Wedding 2, Ghostbusters, Familieweekend en de tv-première van Mike and Dave Need Wedding Dates.

Film1 Festival

Binnenkort worden er nog drie ‘festivals’ bekendgemaakt. Check voor meer info: www.film1.nl/festival

Lees verder