Videoland presenteert Download To Go

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Videoland presenteert Download To Go

Videoland presenteert Download To Go

|
|

Laatste update:

Download To Go. Zo gaat de functie van Videoland heten waarbij je series en films offline kunt kijken. De streamingdienst is daarmee de eerste grote dienst in ons land die dit beschikbaar stelt.

Zie ook:

Titels

The Wolf of Wall Street, Soof, The Young Pope, Gooische Vrouwen 2, Zwarte Tulp. In eerste instantie zou Videoland enkel het aanbod in de kinderhoek offline beschikbaar stellen, maar bovenstaande titels kun je binnenkort ook al op je tablet bekijken terwijl je in de trein of op de achterbank van de auto zit.

Geen limiet

Download To Go is vanaf nu beschikbaar voor de abonnees van Videoland. Eerder maakte de streamingdienst al bekend dat er geen limiet op het downloaden van series of films zit. Dit is afhankelijk van de opslagcapaciteit van het apparaat zelf.

Internationaal

Op Videoland is naast Nederlandse films en series een hoop te zien. Internationale topfilms als A Beautiful Mind, Drive, Jack Reacher en Slumdog Millionaire bijvoorbeeld. Maar dat is nog niet alles, Videoland heeft tevens in de categorie Reality genoeg te bieden. Het Amerikaanse The Hills en Catfish en bijvoorbeeld ook Chantal Blijft Slapen en Samantha & Michael staan erop.

Lees verder