Videoland-misdaadserie Mocro Maffia krijgt tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Videoland-misdaadserie Mocro Maffia krijgt tweede seizoen

Videoland-misdaadserie Mocro Maffia krijgt tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor misdaadserie-fans! De makers van de hitserie Mocro Maffia maakten maandag bekend dat er een tweede seizoen komt. Het eerste seizoen is sinds oktober te zien op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt.

In een interview gaf hoofdrolspeler en creatief producent Achmed Akkabi aan: “Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie.” Mocro Maffia won gisteravond ook de Hashtag Award voor Beste Video On Demand.

Plot

De serie is gebaseerd op het succesvolle boek uit 2014 van misdaadjournalisten Marijn Schrijver en Wouter Laumans. De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus klimmen samen van kleine criminaliteit op naar grotere taken. In een korte tijd lukt het ze om de gehele cocaïnehandel in Amsterdam in handen te krijgen. Dit zorgt onderling tot jaloezie, wat ze uiteindelijk uit elkaar drijft.

Hoofdrollen

Naast Akkabi zijn ook Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Daan Schuurmans en Thijs Römer te zien in de serie. Römer hintte al eerder dat de serie de Nederlandse Narcos wordt. Wij kunnen niet wachten op meer!

Hou je van misdaadseries? Bekijk dan ook dit lijstje met vijf series die je moet zien als je van Narcos houdt.

Lees verder