Videoland kondigt nieuw seizoen Love Island aan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Videoland kondigt nieuw seizoen Love Island aan

Videoland kondigt nieuw seizoen Love Island aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat krijg je als je Temptation Island kruist met Big Brother? Juist ja, Love Island. Binnenkort gaat er een gloednieuw seizoen van deze zonovergoten realityserie van start.

In Love Island reizen een aantal afgetrainde singles af naar het tropische eiland uit de titel om daar de liefde te vinden. Maar dat is niet de enige reden dat de kandidaten de trip naar de zon maken. Er staat namelijk ook een geldprijs van 25.000 euro op het spel. Om daar kans op te maken, moeten de kandidaten alleen wel even zien te voorkomen dat ze naar huis worden gestemd door de kijkers.

Spraakmakend

Vandaag maakte Videoland bekend dat het nieuwe seizoen van Love Island binnenkort van start gaat. Een enorme verrassing is dit ook weer niet: in februari waren er al sterke aanwijzingen dat de streamingdienst werkte aan een nieuwe reeks van deze spraakmakende realityserie.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Melige grappen

De Nederlandse versie van Love Island was trouwens niet altijd een succes. Toen de van oorsprong Britse realityreeks in 2019 van start ging, waren de kijkcijfers zelfs bijzonder teleurstellend. En de melige grappen van de voice-over vielen ook niet bepaald in de smaak bij het publiek. Maar twee jaar later is Love Island een grote hit onder realityfans met een Videoland-abonnement. Kom dus maar door met die nieuwe afleveringen!

Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf 24 mei te zien op Videoland.  

Lees verder