Follow the Soa, Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Follow the Soa, Videoland

Videoland komt met coming-of-age dramaserie over soa's

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met docu's over Only Fans en realityshows als het altijd spraakmakende Ex on the beach schuwt Videoland niets of niemand. En daar komt vanaf 4 juni een titel bij: Follow de SOA, een coming-of-age dramaserie over je raadt het al: 'ongemakkelijke' soa's!

"Ongemakkelijk, grappig, liefdevol, spannend, intelligent, expliciet en taboedoorbrekend", zo beschrijft 'hoofd drama' Antoinette Beumer de nieuwe reeks. "Een serie die past in de huidige tijdsgeest en past bij Videoland. Het is dichtbij, grensverleggend en spraakmakend." 

Op zoek naar de schuldige

Follow the SOA draait om de vers ontmaagde 18-jarige Esmée (Damaris de Jong) die kort na haar beurt een soa krijgt, net als bijna heel haar jaarlaag. Awkward! Ze moet weten waar deze vandaan komt en begint aan een grondig onderzoek om de soa in kaart te brengen. Hierdoor raakt ze verstrikt in de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar klasgenoten. En wat begint als een onschuldig vraagstuk wordt al snel een obsessieve zoektocht naar de overeenkomsten tussen lust, seks en liefde. 

Onthulde castleden

Naast nieuw talent als o.a. Damaris de Jong, Reiky de Valk en Hanneke van der Paardt spelen er natuurlijk ook oude vertrouwde RTL-gezichten in mee. Zo zien we Susan Visser en Jacob Derwig als de ouders van Esmée en vertolkt Benja Bruijning de rol van de conciërge van de school. De rest van de cast wordt later pas onthuld!

De 'ongemakkelijke' achtdelige reeks is vanaf 4 juni te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder