• BN'ers
  • Reality

Videoland komt met Amsterdamse versie The Real Housewives

The Real Housewives of Amsterdam

Klaar voor een luxueze duik in de Hollandse high society? Videoland komt met een Amsterdamse versie van de bekende reality-reeks The Real Housewives of.

Luxe, rijkdom en drama. Héél. Veel. Drama. Dat zijn de ingrediënten voor de guily pleasure-franchise The Real Housewives of, waar nu zelfs een Dubai-versie van is. Er komt dus ook een Nederlandse versie aan, zo onthulde Videoland vandaag.

Dit zijn The Real Housewives of Amsterdam

Alle rijke queens verzamelen! De zeven upper class dames die meedoen aan de Nederlandse Housewives-serie, zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik én Susanna Klibansky. "Vind het heel leuk om jullie een kijkje te kunnen geven in mijn leven", schrijft mode-ondernemer Maria Tailor op haar Insta. "Mijn gezin, werk en vriendschappen zullen centraal staan. Mooie momenten en minder mooie momenten."

Wanneer komt The Real Housewives of Amsterdam naar Videoland?

Een precieze releasedate kunnen we helaas nog niet in onze agenda's knallen. The Real Housewives of Amsterdam is ergens dit najaar op Videoland te zien.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.