Video: Tom Cruise showt stuntskills op set van The Mummy

Veronica Superguide logo
Video: Tom Cruise showt stuntskills op set van The Mummy

Video: Tom Cruise showt stuntskills op set van The Mummy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tom Cruise zijn specialiteit is de actieheld uithangen. En met monsterreboot The Mummy bewijst hij maar weer eens waarom. De acteur voert bijna alle stunts zelf uit. Kijk voor spectaculaire achter de schermen beelden én een stuntende Cruise naar de video hierboven.

Horror-actie

Anders dan de film uit 1999 met Brendan Fraser, lijkt de nieuwe remake van The Mummy geen lachertje te worden. De film valt in het genre horror-actie. Dat belooft wat!

Het verhaal

Een archeologie-expeditie vindt per ongeluk een eeuwenoude mummie in de woestijn. Maar wanneer ze de vervaarlijk uitziende sarcofaag naar de bewoonde wereld vliegen gaat het mis. Het vliegtuig gaat neer en Cruise eindigt in een lijkzak. Maar dat is natuurlijk pas het begin van het avontuur. Hij blijkt namelijk de uitverkorene te zijn...

Bijna in de bios

Naast Russell Crowe staat leading man Tom Cruise tegenover Annabelle Wallis, Sofia Boutella en Jake Johnson (herken je 'm van New Girl?). De regie is in handen van Alex Kurtz, die eerder meewerkte aan Transformers, Star Trek en The Amazing Spider-Man. The Mummy wordt op 8 juni verwacht in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder