Helen Hunt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Helen Hunt

Video: actrice Helen Hunt aangereden

|
|

Laatste update:

Helen Hunt is vannacht betrokken geraakt in een aanrijding en moest naar het ziekenhuis. Dat meldt TMZ die beveiligingsbeelden van de botsing heeft gepubliceerd. De actrice is vooral bekend van Twister, Cast Away en As Good As It Gets. Voor die laatste won ze een Oscar in 1998.

SUV op zijn zij

De aanrijding vond plaats in Los Angeles terwijl Helen Hunt achterin een SUV zat. De beveiligingsbeelden die TMZ online heeft gezet, laten zien dat de SUV een kruising oversteekt en plots van rechts keihard wordt geramd en op zijn zij beland. Bekijk de beelden hieronder.

Helen Hunt naar het ziekenhuis

Later in de video zie je dat Helen Hunt naar een ambulance wordt gedragen. TMZ sprak ook met bronnen in het ziekenhuis in Beverly Hills waar de actrice naartoe ging. Ze maakt het goed maar klaagde wel over pijn en moest daarom alsnog mee in de ambulance.

Inmiddels heeft ze het ziekenhuis verlaten. Het is onbekend hoe het met de andere slachtoffers van de aanrijding gaat. Wel meldde de politie dat er geen drank of drugs in het spel zijn.

Helen Hunt brengt het er beter vanaf dan acteur Kevin Hart, die eerder dit jaar zwaar gewond raakte bij een auto-ongeluk.

Lees verder