Victoria Koblenko

Veronica Superguide logo
Victoria Koblenko

Victoria Koblenko onthult: verziekte sfeer bij WIDM

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het lijkt wel alsof elke BN'er die meedoet aan Wie is de Mol? besties for life wordt met de andere kandidaten. Ruslandkenner en actrice Victoria Koblenko, die meedeed aan het allereerste BN'er-seizoen, kan dat ab-so-luut niet beamen.

Gisteren zaten bij talkshow Op1 drie oud-presentatoren en de huidige host, Rik van de Westelaken. Victoria Koblenko zat er ook, voor een heel ander onderwerp, maar werd ook even gevraagd naar haar WIDM-ervaring. Die was nogal belabberd. Yikes.

Victoria Koblenko over WIDM

In haar seizoen zaten BN'ers als Marc-Marie Huijbregts, Gijs Staverman én Yvon Jaspers, die de Mol bleek te zijn. Victoria spreekt van een "slechte dynamiek in de groep". "Ik heb er totaal geen warme gevoelens bij, helaas", blikt ze terug. "Er ging een heleboel mis. Hoe ik mezelf heb gezien in de groepsdynamiek, daar denk ik niet leuk aan terug." Angela Groothuizen, die dat seizoen presenteerde en ook bij Op1 zat, zei toen tegen Victoria: 'jullie haalden het slechtste in elkaar naar boven'.

WIDM barst los

Nou, lekker dan. Een ding kunnen we wel met zekerheid zeggen: de kandidaten die meedoen aan het jubileumseizoen, dat zaterdag losbarst (inclusief napraatprogramma's), zullen er anders in staan. Althans: dat hopen we! Ze deden al eens eerder mee aan het programma en hadden vast wel nee gezegd als ze net zo'n verziekte behind the scenes-sfeer hadden als Victoria in 2005. Welke oud-deelnemers meedoen? Dat komen we officieel pas morgen te weten. Toch lijkt het zo goed als zeker dat het om déze BN'ers gaat.

Lees verder