Victor Reinier vreest voor einde Flikken Maastricht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Victor Reinier vreest voor einde Flikken Maastricht

Victor Reinier vreest voor einde Flikken Maastricht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het twaalfde seizoen van Flikken Maastricht is misschien wel het laatste. Tenminste, dat denkt hoofdrolspeler Victor Reinier. Volgens de acteur, die Floris Wolfs speelt in de serie, zijn er budgetproblemen.

Twaalfde seizoen

Afgelopen dinsdag was de laatste draaidag van het twaalfde seizoen van Flikken. Aan het AD vertelt Victor woensdag waarom hij zicht zorgen maakt: “Het is dit jaar voorgekomen dat gemaakte overuren van crewleden niet werden uitbetaald. Dat moet niet nog een jaar zo gaan. Wat er precies aan de hand is, weet ik niet. Die strijd wordt op een veel hoger niveau gevoerd. Ik weet dat er nu gesprekken over zijn. Ik hoop dat ze er in alle redelijkheid uitkomen, want de koek is wat mij betreft nog niet op."

Blij met Flikken

De makers, producent en de publieke omroep zeggen op hun beurt in het AD dat het zo'n vaart niet zal lopen. "Wij zijn heel blij met Flikken Maastricht. De serie doet veel voor de zender en trekt ook veel jongeren. Daar zullen we nooit zomaar mee stoppen", aldus coördinator programmering van NPO 1 Baukje Tjeerdsma.

Lees verder