René van der Gijp bij de boekpresentatie van Wim Kieft

Veronica Superguide logo
René van der Gijp bij de boekpresentatie van Wim Kieft

Veronica Inside-René van der Gijp belaagd door drie mannen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Update: René van de Gijp ging bij Radio Veronica in op het incident. Hij vertelde aldaar dat de drie mannen vanuit het niets voor zijn auto sprongen toen hij voor zijn hek stond. De situatie dreigde behoorlijk uit de hand te lopen! "Ze begonnen als idioten met hamers op die auto in te slaan," aldus René. Gelukkig is de auto van de VI-analyticus uitgerust met beveiligd glas. Anders had het heel anders af kunnen lopen: "Als je één klap op je kop krijgt, zoals op die ramen, dan ben je dood." 

Origineel bericht 

O nee! We lezen in het AD dat René van der Gijp is belaagd door drie onbekende mannen. Dat gebeurde afgelopen maandag toen hij ’s avonds laat thuiskwam na het opnemen van Veronica Inside (VI). Gelukkig gaat het goed met René!

Autoruiten René van der Gijp ingeslagen

René van der Gijp is dus gelukkig ongedeerd gebleven. Toch moet hij wel geschrokken zijn… De drie onbekende mannen probeerden namelijk zijn autoruiten in te slaan. Het lukte de mannen echter niet om door het beveiligde glas te komen, zodat de analyticus veilig weg kon rijden. Talpa heeft inmiddels bevestigd dat er maandag een incident plaatsgevonden heeft. Verdere details over het incident zijn nog niet bekend. Daarvoor moeten we vanavond gewoon naar Veronica Inside kijken. René geeft dan namelijk meer details. Weer eens wat anders in de ‘corona-talkshow’, dus!

Eerder dit jaar al ingebroken bij René

De VI-mannen lijken gewilde doelwitten voor criminelen! In februari werd er namelijk al bij René thuis ingebroken. De dieven gingen er toen vandoor met wat horloges en zonnebrillen. De analyticus liet destijds in Veronica Inside weten dat er echt niets bij hem te halen valt. Daarnaast maakte ook Johan Derksen dit jaar een beangstigend moment mee toen hij bewaking kreeg bij het tv-programma.

Toevallig vertelden we je eerder vandaag al dat het de bedoeling is dat Veronica Inside nog wel een poosje op tv te zien blijft. Dus te beginnen met de uitzending van vanavond!

VI is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

Lees verder