Vette trailer van sciencefictionfilm What Happened To Monday?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vette trailer van sciencefictionfilm What Happened To Monday?

Vette trailer van sciencefictionfilm What Happened To Monday?

|
|

Laatste update:

What Happened To Monday? is een spannende sciencefictionfilm waarin zeven zussen de eenkindpolitiek aan hun laars lappen. Extraatje: er zit een Nederlands tintje aan de film. Check nu de trailer!

Zeven zussen

Bij de eerste aanblik van de trailer lijkt het even of Noomi Rapace gaat Tatiana Maslany achterna gaat: in What Happened To Monday speelt ze zeven verschillende personen. Het zijn echter geen klonen, maar zeven zussen. De film speelt zich af in een wereld waar een eenkindpolitiek heerst. Een niet zo heel ver van ons bed-show dus.

What Happened to Monday?

Het verhaal gaat over een man met zeven kleindochters, een identieke zevenling met de namen Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday en Sunday. Binnen de muren van hun huis zijn de vrouwen veilig voor het strenge overheidsregime, daarbuiten nemen ze alle zeven een en dezelfde identiteit aan, die van Karen Settman. Maar dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan. Op een gegeven moment komt Monday niet meer thuis.

Cast

Niet een, maar zeven rollen dus zijn er weggelegd voor Noomi Rapace. Willem Dafoe speelt hun grootvader en Glenn Close is het hoofd van het Child Allocation Bureau, de organisatie die toezicht houdt op de eenkindpolitiek. Oh en dat Nederlandse tintje is Wolf-acteur Marwan Kenzari. What Happened To Monday? verschijnt in ieder geval in de VS op Netflix. Of we de film in Nederland ook op die manier gaan ontvangen, weten we op dit moment nog niet. Hij staat bij verschillende bioscopen voor november op het lijstje.

Lees verder