Vette karakterposters Game of Thrones vrijgegeven

Veronica Superguide logo
Vette karakterposters Game of Thrones vrijgegeven

Vette karakterposters Game of Thrones vrijgegeven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat de winter inmiddels is gearriveerd, wordt weer dubbel en dwars bewezen met de nieuwe karakterposters van Game of Thrones.

Meer Game of Thrones, meer!

Net toen we dachten dat HBO’s marketingafdeling wel zo’n beetje was uitgespeeld, kwamen ze gisteren toch nog met een allerlaatste trailer van het nieuwe seizoen, dat vanaf 17 juli te zien is bij Ziggo. Nu hebben ze ook nog eens twaalf karakterposters vrijgeven; zodat je alvast weet welke gezichten je straks aanstaren als je op de bus zit te wachten. 

White walkers

In de posters wordt gehint naar een onvermijdelijke invasie van de ondode white walkers. Al sinds seizoen 1 worden we er constant aan herinnerd dat deze wangestaltes nog een appeltje te schillen hebben met de mensheid en dat het dus een kwestie van tijd is voor ze het zuidelijke gedeelte van Westeros binnenwandelen. Wat opvalt is dat de karakters op de posters dezelfde helderblauwe oogkleur hebben als de walkers. Als dit een voorbode is, dan belooft dat niet veel goeds, maar het zal waarschijnlijk gedaan zijn om wat spanning te creëren. 

Trailer twee!

Naast de witte wandelaren staan ons een paar epische veldslagen te wachten. Moeder der Draken Daenerys landt in Westeros, waar de (inmiddels) apathische Cersei regeert als koningin. In Winterfell en omstreken is Jon Snow uitgeroepen tot King in the North, dus dat belooft wat. Oh ja, weet je nog dat twee van deze drie mensen eigenlijk familie van elkaar zijn? Gooi wat draken in de mix en zelfs de grootste GoT-hater is niet voor de tv weg te slaan. Bekijk de tweede trailer hierboven.

Lees verder