Vet! Seizoenspremière GTST te zien in de bioscoop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vet! Seizoenspremière GTST te zien in de bioscoop

Vet! Seizoenspremière GTST te zien in de bioscoop

|
|

Laatste update:

Die-hard Goede Tijden, Slechte Tijden-fan? Zit jij heilig iedere werkdag om 20:00 uur voor je beeldbuis te turen naar Neerlands bekendste soap? Goed nieuws: RTL heeft een lekkere samenwerking op poten gezet met Vue! De seizoenspremière van GTST is daar op 30 augustus op het witte doek te aanschouwen.

Vijftien locaties

Vue showt de eerste drie afleveringen. Fans kunnen op vijftien verschillende locaties terecht. In de Dolby Cinemazaal van Vue Hilversum wordt het evenement afgetrapt. En met bont gezelschap: er zijn namelijk wat castleden opgetrommeld.

But that’s not all! De bioscoopketen geeft bij iedere locatie ook nog eens een figurantenrol weg. Met een beetje mazzel ben jij dus eind dit jaar te zien als zenuwachtige Meerdijker. 

Waar, wanneer, hoe?

De seizoenspremière is in de volgende vestigingen te zien: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen, Nijmegen, Doetinchem, Deventer, Purmerend en Hilversum. 

Kaarten kun je hier reserveren. Voor early birds ben je €7,50 kwijt en reguliere tickets kosten €9,-. Daar krijg je de eerste drie afleveringen, een bakje popcorn en een welkomstdrankje voor terug. 

Lees verder