Vet! Er is een nieuwe trailer van War for the Planet of the Apes!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vet! Er is een nieuwe trailer van War for the Planet of the Apes!

Vet! Er is een nieuwe trailer van War for the Planet of the Apes!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De strijd gaat verder, het einde nadert. Nog een maandje en dan komt de nieuwe Apes-film uit. Fox heeft er nu nog even een nieuwe trailer uitgegooid!

Trailer War for the Planet of the Apes

In de trailer zien we hoe we aap Caesar in contact komt met ‘Bad Ape’, een aap van buiten hun groep. Bad Ape heeft, net als de apen van Caesar, leren praten en denken. Dit is de eerste keer dat de groep een slimme en pratende buitenstaander tegenkomt. Bad Ape vertelt hen over een mysterieuze plek, die hij ‘human zoo’ noemt… wat dat is? Kijk hierboven de trailer.

Verhaal

Wanneer Caesar en consorten in een dodelijk gevecht terechtkomen met een wrede kolonel, ziet de aap veel van zijn soortgenoten sterven. Hij worstelt met donkere gedachten en probeert een manier te bedenken hoe hij zijn soort kan wreken. Caesar en de kolonel komen recht tegenover elkaar te staan in een allesbeslissende strijd die het lot van de planeet zal gaan bepalen. 

Monkey = money

War for the Planet of the Apes is het derde deel in de vernieuwde Apes-franchise. De film verschijnt op 13 juli in de bioscoop en is geregisseerd door Matt Reeves. Hij deed ook het tweede deel. Hoewel er nog niet bekend is hoeveel geld de film in het laatje zal brengen, staat er al wel een vierde film op de planning. 

Lees verder