Verwarring bij TVOH-kijkers: 'rare keuze van Ali B'

Ali B in The Voice of Holland

Gisteren deed er een uniek duo mee aan The Voice of Holland: Effrens & Hessel Du Mark. De een zong 'Harder Dan Ik Hebben Kan' van Bløf terwijl de ander er af en toe een rap tussendoor knalde. Waylon, en de lekker matchende Anouk en Jan vonden het niks, maar Ali drukte wél.

Veel kijkers zitten in ieder geval niet in Team Ali; ze snappen niets van zijn keuze om toch te draaien voor de twee vrienden, die elkaar leerden kennen tijdens hun werk op een recruitement kantoor. Later zijn ze gestopt om samen een muziekcarrière uit de grond te stampen. Een greep uit de... nogal verbaasde reacties!

Superguide Podcast: Bankplakkers

Ali vond het ook niet goed

De jongens sprongen een gat in de lucht toen ze Ali last minute alsnog - en als enige coach - zagen draaien. Maar de rapper, die deze week nogal in het nieuws kwam na zijn ruzie met Waylon, vond het ook niet zo best hoor. "Eerlijk gezegd: dat was gewoon niet goed! De zang was niet goed en de rap... dat was een tekst die ik niet helemaal kon plaatsen. Die kwam er redelijk hard in en het was allemaal niet in balans."

Waarom drukte Ali toch?

Ja, dan vraag je je natuurlijk af waarom 'ie dan toch omdraaide. "Het was wel allemaal heel interessant", legt hij uit. "En we zijn geen juryleden, we zijn coaches en ik denk dat ik jullie wel kan coachen." De kritische kijkers raakten er niet door overtuigd. Die vinden het alsnog een onbegrijpelijke keuze...

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.