De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1, bron Instagram WIDM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1, bron Instagram WIDM

Verwarring bij WIDM-kijkers: finale met 4 spelers?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De makers van Wie is de Mol? zaaien verwarring: hoe zit het nu met de uitzending van vanavond? Valt er iemand af, of is er dit jaar een finale met 4 spelers?!

Omroep AVROTROS postte deze week - terwijl Molloten nog altijd op nieuw hints stuitten - verschillende teasers van de finale-aflevering, ook vandaag weer. Alsof ze ons überhaupt lekker moeten maken voor WIDM; we kijken toch wel! Anyway: in de comments onder de foto's en filmpjes vragen héél veel kijkers zich af wat er aan de hand is. Zo zien we in één filmpje iets dat lijkt op de ontknoping. Normaal is die toch met 3 overgebleven kandidaten? Waarna ééntje naar voren stapt en zegt 'ik ben de Mol' (wat we overigens pas volgende week gaan zien)?

Snap er niks van

Gelukkig bevinden zich in de comments ook fervent Molloten die ons wijzen op een aantal scenario's. Zo zou het nog kunnen dat er mogelijk in deze aflevering nog één iemand afvalt zodat er volgende week alsnog 3 kandidaten overblijven tijdens de ontknoping slash bekendmaking. Dit zou in één van de eerdere seizoen al gebeurd zijn. Hetzelfde geldt voor een ander scenario: 4 kandidaten in de finale. Dat is waar we nu op afstevenen. Ook dit zou volgens fans al eens vaker zijn voorgekomen in een eerder WIDM-seizoen. Hmmm...

En mijn punten dan?!

Grote vraag blijft nu: voor welk scenario kies jij? Als er toch niemand meer afvalt, kunnen we ons voorstellen dat je al je punten op één iemand wil zetten. Op jouw Mol natuurlijk! Voor maximum-app-score's is het natuurlijk niet verstandig om dan nog te spreiden. Maar als er dus alsnog één BN'er afvalt, moet je misschien toch overwegen om enkele zuurverdiende punten op je 'tweede Mol' te gooien. Nog wat tips nodig voor de aflevering van vanavond? Bekijk hier onze lijst met de 7 beste hints en aanwijzingen tot nu toe!

Wie is de Mol? is vanavond én volgende week nog om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder