'Vervolg Making a Murderer dit jaar op Netflix'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Vervolg Making a Murderer dit jaar op Netflix'

'Vervolg Making a Murderer dit jaar op Netflix'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede seizoen van Making a Murderer is dit jaar te zien op Netflix. Dat bevestigt Cindy Holland, de vice-president van originele content van Netflix. Maar wanneer de nieuwe afleveringen precies online verschijnen, is nog even de vraag.

“Het verhaal is nog niet afgerond. In de loop van dit jaar zullen er nieuwe afleveringen komen, waardoor het verhaal zich steeds verder ontvouwt”, zegt Holland in gesprek met USA Today. Het wachten is op filmmakers Moira Demos en Laura Ricciardi: ze zijn nog druk bezig met de nieuwe afleveringen, waardoor er nog geen releasedatum bekend is.

Making a Murderer

De Netflix-documentaire Making a Murderer gaat over het leven van Stephen Avery, een man die 18 jaar lang onterecht vastzat voor een misdaad die hij niet had begaan. Twee jaar later werden hij en zijn neef Brendan Dassey beschuldigd van de moord op Teresa Halbach. De serie won een Emmy voor beste documentaire.

Seizoen 2

In het tweede seizoen “zullen er nog meer feiten over de moordzaak op tafel komen, krijgen de kijkers meer te weten over het lot van neef Brendan Dassey en wordt een nieuwe advocate geïntroduceerd: Kathleen Zellner”, schrijft AD.

Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar we houden je op de hoogte over de releasedatum van nieuwe afleveringen van de bloedstollende docu!

Lees verder