Daniel Craig in Knives Out

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig in Knives Out

Het is officieel: Vervolg Knives Out krijgt groen licht!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorig jaar verraste regisseur Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) vriend en vijand met Knives Out, een meeslepend moordmysterie in de traditie van de klassieke romans van Agatha Christie. Hierin speelt Daniel ‘007’ Craig een excentrieke speurneus die de moord op een beroemde misdaadschrijver moet zien op te lossen. Knives Out kreeg niet alleen uitstekende recensies, de film maakt komende zondag ook nog eens kans op een Oscar voor beste originele scenario!

Meesterspeurder

Maar belangrijker: het publiek deed een moord om Knives Out met eigen ogen te zien. De film kostte ‘slechts’ 40 miljoen dollar om te maken, maar de film heeft inmiddels al bijna 250 miljoen dollar in het laatje gebracht. En je hoeft geen meesterspeurder te zijn om te concluderen dat een sequel dan niet lang meer op zich laat wachten.

Het is officieel: Vervolg Knives Out krijgt groen licht!

Whodunit

Vorige maand onthulde Rian Johnson dan ook dat hij werkte aan een vervolg op Knives Out. Maar studio Lionsgate hield de kaken stijf op elkaar over een tweede deel… tot nu! Studiobaas Jon Feltheimer maakte via Deadline bekend dat het vervolg op de razend succesvolle ‘whodunit’ groen licht heeft gekregen. Johnson heeft er in ieder geval zin in: “Ik heb me geweldig vermaakt op de set met Daniel. En dankzij alle positieve reacties van de mensen die Knives Out gezien hebben, ben ik alleen maar enthousiaster geworden over een vervolg!”

Lees verder