Rowena Temptation Island VIPS 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rowena Temptation Island VIPS 2018

Verschrikkelijk nieuws voor Utopia-deelnemer Rowena

|
|

Laatste update:

Rowena Baierl deelt enorm droevig nieuws op haar Instagram-profiel. Ze laat weten dat haar zwangerschap helaas niet tot een goed einde is gekomen. De realityster, bekend van Utopia en Temptation Island VIPS 2018, heeft namelijk een miskraam gehad.

Rowena deelt nieuws over zwangerschap

Rowena deelt in een bericht op Instagram verdrietig nieuws omtrent haar zwangerschap: “Een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby is gestopt met groeien en hebben wij met pijn in ons hart al afscheid moeten nemen van ons lieve zoontje. Wij proberen dit in alle rust een plekje te geven in ons leven.”

Rowena getroost door Temptation-collega's

Rowena was in november van dit jaar uitgerekend van haar eerste kindje. Helaas mocht dat dus echter niet zo zijn... Je kunt Rowena kennen van haar deelname aan Utopia en Temptation Island VIPS 2018, waaraan ze meedeed met haar ex Ruud. De realityster ontvangt gelukkig talloze lieve reacties onder het bericht over haar miskraam, zowel van bekende als onbekende vrienden. Haar Utopia-collega Jessie en Temptation Island-collega Rosanna wensen haar bijvoorbeeld veel sterkte.

Meer Utopia en Temptation Island?

Heimwee naar Utopia? We zetten eerder al eens de heftigste ruzies in Utopia 2 voor je op een rijtje. Uiteraard schrijven we ook met grote regelmaat over Temptation Island. Zo bogen we ons over de meest opmerkelijke koppels ooit en vertelden we je welke relaties de ultieme relatietest doorstonden.

Lees verder