Verschijnt Paul Walker in nog twee Fast and Furious-sequels?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Verschijnt Paul Walker in nog twee Fast and Furious-sequels?

Verschijnt Paul Walker in nog twee Fast and Furious-sequels?

|
|

Laatste update:

In 2013 kwam geliefd acteur Paul Walker op veertigjarige leeftijd bij een gruwelijk auto-ongeluk om het leven. Maar als het aan zijn broers ligt, leeft Paul verder op het witte doek.

Broers

Paul overleed voor het afmaken van Fast and Furious 7. Zijn broers hielpen toen de film af te ronden door zijn rol over te nemen, waarna met allerlei ingewikkelde techniek Pauls gezicht over dat van zijn broers werd geplaatst. In een interview met de broers waarin zij de documentaire over Pauls leven promoten, vertellen ze dat ze het wel zien zitten om Paul nogmaals in een Fast and Furious-film voorbij te zien komen. "Ik hoop dat we een kleine cameo kunnen krijgen om Paul terug te brengen zodat hij iedereen kan redden", zegt zijn broer Caleb. "Dat is mijn droom en ik hoop dat we dat kunnen doen in één van de toekomstige films."

Volgens broer Cody is het terugbrengen van Paul in de films niet alleen erg mooi, maar ook bijna noodzakelijk: "Hij was de real deal. De echte auto-man. Zonder hem... denk ik dat de franchise de weg behoorlijk is kwijtgeraakt." Dankzij de CGI (check de video hierboven) is het dus zeker niet onmogelijk dat de plannen van de broers werkelijkheid worden. Pauls personage is in Fast and Furious 8 ook nog lang niet vergeten en wordt in de film meermaals benoemd. Wellicht zien we Paul Walkers gezicht dus weer in het negende of tiende deel van de filmreeks, die respectievelijk verschijnen in 2020 en 2021. 

Lees verder