Verrassingsoptreden Will Ferrell als George W. Bush

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Verrassingsoptreden Will Ferrell als George W. Bush

Verrassingsoptreden Will Ferrell als George W. Bush

|
|

Laatste update:

Tijdens het alternatieve White House Correspondents' Dinner kreeg Will Ferrell een staande ovatie toen hij het aanwezige publiek verraste met zijn imitatie van George W. Bush.

Not the White House Correspondents' Dinner

The White House Correspondents' Association Dinner is sinds 1921 een jaarlijkse traditie, waarbij journalisten die het Witte Huis verslaan een benefietavond organiseren om studiebeurzen voor getalenteerde studenten op te brengen. Vijftien presidenten hebben zich minstens één keer geleend om zich te laten roasten door de presentator, vorig jaar hebben we het hier gedaan met Mark Rutte ... maar Donald Trump wilde gisteravond niet komen.

Talkshowpresentator Samantha Bee organiseerde mede daarom een alternatieve versie, genaamd Not the White House Correspondents' Dinner. Terwijl bij het "echte" diner Daily Show-correspondent Hasan Minaj zijn best deed om de afwezige president toch te roasten, gingen een paar honderd meter verder alle remmen los met live en opgenomen optredens van mensen als Steve Buscemi, Allison Janney, Carl Reiner, en Patton Oswalt.

Staande ovatie voor Will Ferrell

Grote verrassing van de avond was het optreden van Will Ferrell als voormalig president George W. Bush, een rol die Ferrell vele malen vertolkte bij Saturday Night Live. Toen het publiek eenmaal doorhad dat hij het was, kreeg Ferrell een staande ovatie. Bush legt zich tegenwoordig toe op schilderen, en Ferrell had een fraai schilderij mee als voorbeeld van zijn nieuwe hobby.

"Ik heb een boek gepubliceerd van mijn schilderijen genaamd Portretten van Moed", begint hij zijn inleiding. "Het is een best-seller. Ik ben blijkbaar een betere schilder dan president. Ik werk aan een nieuwe serie, met de naam Portretten van Niet-Moed", waarna hij zijn creatie van de huidige president tevoorschijn haalt. Het is alleen nog niet af, omdat de oranje en gele verf opraakte...

Lees verder