• Ophef

Verrassing Will Smith loopt in de soep: ‘I went viral’

Will Smith

De acteur wilde het bioscooppubliek, dat naar zijn nieuwste film Emancipation zat te kijken, shockeren door na de aftiteling als verrassing op het podium te klimmen. Helaas voor Will Smith en de fans in de zaal, is dit plan mislukt.

'I went viral'

Op Instagram plaatste Will een video van hemzelf terwijl hij het beruchte covidstokje door zijn rechterneusvleugel roert en pijnkreten uitslaat. Hij liet weten in shock te zijn door de positieve uitslag. Hij was zelfs zo verbaasd dat hij de test daarna nog meerdere keren herhaald heeft, toch bleven er telkens die twee vervloekte streepjes verschijnen. 'I went viral', grapt Will.

Meet & Greet Scherm

Hij baalt: 'ik was er net klaar voor om het publiek dat Empancipation zat te kijken te verrassen.’ Maar helaas, geen échte Will Smith dus in de zaal, maar wel een 2D-variant via de zoom. Speciaal voor zijn fans kroop de Oscarwinnaar achter zijn laptop om alsnog zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden.

De Oscar-gate

In Emancipation speelt Will de rol van een tot slaaf gemaakte man die na zijn ontsnapping achternagezeten wordt. Het is zijn eerste film na de beruchte Oscarceremonie van vorig jaar waarbij hij presentator Chris Rock een klap verkocht vanwege zijn grap over Wills vrouw Jada Pinkett Smith. Hij gaf eerder aan in therapie te zullen gaan na deze actie.