Verrassing: er doen ook BN'ers mee aan Peking Express

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Verrassing: er doen ook BN'ers mee aan Peking Express

Verrassing: er doen ook BN'ers mee aan Peking Express

|
|

Laatste update:

Maandag is het tijd voor een nieuw seizoen van Peking Express. Met een twist onthulde presentator Rik van de Westelaken vandaag. Er reizen namelijk BN’ers en BV’ers mee op het avontuur.

BN'ers en BV'ers

"Nieuw dit seizoen is dat er een zwarte envelop meereist in het spel. De inhoud van de envelop bepaalt het lot van het duo dat als laatste arriveert. Als de inhoud groen is, dan komt er een extra passagier bij. Deze bekende Nederlander of Vlaming regelt dan de lift, onderdak en eten voor het duo”, vertelde Van de Westelaken op de perspresentatie van het Net 5-programma.

Mystery passenger

“De kandidaten staan ineens machteloos en worden afhankelijk van de BN'er”, aldus Van de Westelaken. “Ze kunnen de BN'er of BV'er slechts coachen in het regelen van een lift en verstrekken tips aan de mystery passenger in de hoop dat die goed onderdak voor ze regelt. De mystery passenger vormt dus een extra handicap voor de duo's, maar kan ook hulpvaardig zijn."

Peking Express

Dat klinkt inderdaad als een spannende twist aan Peking Express. Wie die Bekende Nederlanders en Bekende Vlamingen zijn, daar kon Van de Westelaken niets over loslaten. We zullen dus tot aankomende maandagavond moeten wachten om daar achter te komen. Je ziet de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Peking Express om 20.30 op Net5.

Lees verder