Verraad en afgesneden oren in laatste trailer All the Money in the World

Veronica Superguide logo
Verraad en afgesneden oren in laatste trailer All the Money in the World

Verraad en afgesneden oren in laatste trailer All the Money in the World

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sony heeft de laatste trailer vrijgegeven van Ridley Scotts waargebeurde misdaaddrama All the Money in the World. Het bizarre verhaal wordt eindelijk iets meer uitgediept.

All the Money in the World

All the Money in the World vertelt het heftige verhaal van de familie Getty. J. Paul Getty (Christopher Plummer) richtte in 1942 Getty Oil op en werd daarmee de rijkste man in Amerika. In 1973 werd zijn kleinzoon John Paul Getty III gegijzeld. De keiharde onderhandelingstactieken van de oliemagnaat tijdens dit kidnapdrama maakten hem beroemd en berucht. Hij was ervan overtuigd dat zijn kleinzoon de gijzeling in scène had gezet. 

Kevin Spacey

In eerste instantie zou Kevin Spacey de rol van J. Paul Getty op zich nemen. Na beschuldigingen van seksuele intimidatie en wangedrag aan het adres van de acteur heeft Sony samen met regisseur Ridley Scott besloten alle banden te verbreken. Dit betekende dat zijn rol opnieuw gecast moest worden en producers kwamen al snel uit bij Scotts eerste keuze: Christopher Plummer. 

Oscar

All The Money in the World is Ridley Scotts jaarlijkse gooi naar een Oscar voor beste film. Het drama is tot dusver met gemengde reacties ontvangen. Naast Plummer hebben ook Michelle Williams, Mark Wahlberg en Charlie Plummer een rol.

Vanaf 11 januari draait de film in de bioscoop.

Lees verder