Veronica’s Meimaand Filmmaand in teken van sciencefiction

Veronica Superguide logo
Veronica’s Meimaand Filmmaand in teken van sciencefiction

Veronica’s Meimaand Filmmaand in teken van sciencefiction

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand hoeven de filmfans de deur niet uit. Veronica heeft namelijk een killer line-up klaarstaan voor hun traditionele Meimaand Filmmaand!

Kaskrakers

Het thema van de komende editie van Meimaand Filmmaand is sciencefiction. Zo kunnen fans van het genre zich iedere dinsdag verheugen op de televisiepremières van toptitels als Mad Max: Fury Road, Interstellar en Edge of Tomorrow! De woensdagen zijn gereserveerd voor kaskrakers als Interstellar, Gravity, The Martian en Oblivion. Op zaterdag komen films als RoboCop, Blade Runner en de originele Mad Max-trilogie aan bod, klassiekers die nog steeds van grote invloed zijn op het sciencefictiongenre. 

Exclusief

Liefhebbers van superheldenfilms komen op de maandagen in mei aan hun trekken. Dan verkent Veronica het X-Men-universum met X-Men Days of Future Past, de première van X-Men Apocalypse en de enige echte Deadpool! De filmmaand wordt in stijl afgesloten: speciaal voor de fans heeft Veronica in samenwerking met distributeur UPI namelijk een bijzondere voorpremière weten te regelen van Jurassic World: Fallen Kingdom. Houd Superguide in de gaten om op de hoogte te blijven van deze exclusieve vertoning van het vervolg op de filmhit uit 2015!

Lees verder