Veronica’s Meimaand Filmmaand gaat van start!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica’s Meimaand Filmmaand gaat van start!

Veronica’s Meimaand Filmmaand gaat van start!

|
|

Laatste update:

Het is eindelijk zover! Vandaag start de Meimaand Filmmaand! Veronica TV zendt 26 blockbusters uit en in het Veronica Magazine zit vier keer een extra filmspecial.

Actie, komedie, avontuur

Actiefilms, komedies, thrillers en avontuur; de Meimaand Filmmaand heeft het allemaal. In mei kun je bij Veronica terecht voor alle Fast & Furious-films, The Hobbit-saga, de Pirates of the Caribbean-films, de Taken-trilogie en nog veel meer.

Fast Five

De zender trapt vanavond af met niet één, maar twee moddervette actiefilms: Crank en Fast Five. Fast Five zie je om 20.30 uur. In de film worden Dominic Toretto, Brian O’Connor en hun bende op de hielen gezeten door de gedreven FBI-agent Luke Hobbs. Denk: auto’s, guns en explosies.

Crank

Direct na Fast Five, om 23.10 uur, zie je de bizarre actiefilm Crank. Jason Statham speelt een gangster die vergiftigd is met een dodelijke cocktail en koste wat het kost zijn hard kloppende moet houden. Kortom: een avondje vol adrenaline.

Meer weten?

Wil jij nou meer weten over de Meimaand Filmmaand? Hou dan het online magazine www.meimaandfilmmaand.nl in de gaten! Je vindt hier interviews, specials, quizzes, winacties en het volledige filmoverzicht, zodat jij geen enkele film mist!

Lees verder