Veronica pakt groter uit dan ooit tijdens Veronica Meimaand Filmmaand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica pakt groter uit dan ooit tijdens Veronica Meimaand Filmmaand

Veronica pakt groter uit dan ooit tijdens Veronica Meimaand Filmmaand

|
|

Laatste update:

In mei draait alles om film! Veronica TV, Veronica Magazine en Radio Veronica pakken een maand lang uit tijdens Veronica Meimaand Filmmaand, met onder andere een speciale screening van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Veronica Meimaand Filmmaand

Sinds de start in de jaren tachtig is de Veronica Meimaand Filmmaand uitgegroeid tot een begrip, een themamaand waarin alles draait om film. Veronica TV zendt de beste films uit inclusief een aantal tv-premières. Ook Veronica Magazine en Radio Veronica doen mee!

TV-premières

Uit onderzoek kwam eerder naar voren dat Nederland Veronica TV ziet als dé zender met de beste films. Komende maand zie je dan ook maar liefst 29 films waarvan 5 tv-premières, waaronder Fast & Furious 5, 6 en 7 (tv-premiere), Taken 3 (tv-premiere), Nightcrawler (tv-premiere), The Seventh Son (tv-premiere) en de filmreeksen van The Hobbit en Pirates of the Caribbean.

Veronica Magazine

Word je in mei abonnee van Veronica Magazine, dan ontvang je Pathé bioscoopkaartjes. Verder staan er voor deze periode vier specials gepland met verschillende filmartikelen en -dossiers. Ook kruipen BN’ers in de huid van filmkarakters: John van den Heuvel als Vin Diesel in Fast & Furious, Tygo Gernandt als Johnny Depp in Pirates of the Caribbean, Daphne Deckers als Kate Blanchett in The Hobbit en Sarah Chronis als Shailene Woodley in Divergent.

Radio Veronica

Radio Veronica laat in mei de kracht van muziek in films horen. Van maandag 15 tot en met vrijdag 26 mei speelt het radiostation elke werkdag een speciale filmquiz, waarin geraden moet worden uit welke film een bekende hit of quote afkomstig is. 

Win kaarten voor Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Luisteraars van de filmquiz maken kans op onder andere kaarten voor de Veronica Meimaand Filmmaand screening van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Deze speciale screening wordt op 22 mei georganiseerd door Veronica TV, Veronica Magazine en Radio Veronica in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam.

Bovendien zijn via de speciale site meimaandfilmmaand.nl kaarten te winnen voor een privévoorstelling van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge in een Pathé bioscoop.

Kortom, Hollywood komt naar Nederland in Veronica Meimaand Filmmaand! Dit mág je niet missen.

Lees verder