Johan Derksen van Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen van Veronica Inside

Veronica Inside-trio werkt aan nieuwjaarsspecial

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn bezig met een speciale editie van Veronica Inside. En die zal er net iets anders uitzien dan we van het spraakmakende trio gewend zijn!

Johan Derksen

Van het VI-trio kun je alles verwachten… zelfs een verkapt spelletjesprogramma! Binnenkort zien we de heren dan ook terug in een nieuwe variant van hun even geliefde als gehate talkshow. Daarin voorspellen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp het verloop van 2021. Ook het publiek en de kijkers mogen hun visie geven op het komende jaar. En de Veronica Inside-fan met de beste vooruitziende blik kan zelfs een geldbedrag winnen!

Bijzondere editie

Talpa bevestigt aan het AD dat Wilfred, Johan en René werken aan een bijzondere editie van Veronica Inside: “Het klopt dat we werken aan een speciale en extra lange aflevering van VI, waarin Wilfred, Johan en René samen met héél Nederland voorspellen wat komend jaar gaat brengen. Meer informatie over dit programma wordt later bekendgemaakt.”

Win Watch Dogs: Legion voor PS4, Xbox One of PC!

Eenmalig uitstapje

Daarbij benadrukt Talpa dat het een eenmalig uitstapje zal zijn voor het Veronica Inside-trio. Het programma wordt volgende maand opgenomen en de voorspelling is vooralsnog dat de speciale uitzending op 2 januari zal worden uitgezonden!

Lees verder