Blanka in First Dates

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Blanka in First Dates
First Dates

'Verloofde’ First Dates-deelnemer zorgt voor verwarring

|
|

Laatste update:

Voor wie na B&B Vol Liefde in een zwart gat is gevallen, gloort weer hoop aan de tv-dating-horizon! Na een zomerstop kun je sinds deze week eindelijk weer genieten van First Dates op NPO 3. Oplettende fans van het daten-op-televisie-genre merkten dinsdagavond wel iets merkwaardigs op. Was kandidaat Blanka niet al verloofd?

Tekst: Eveline van Gils

Lang Leve First Dates

Wat bleek: Blanka was eerder ook al te zien in Lang Leve de Liefde, de First Dates-zusje van SBS6. Nu duiken kandidaten wel vaker in meerdere datingsshows op, maar in het geval van Blanka ligt dat toch net anders. Want waar dates in Lang Leve de Liefde vaak meer hilariteit dan romantiek opleveren, bleek de match van Blanka een schot in de roos. Haar date met Peter was een regelrecht succes en begin september kondigde het smoorverliefde koppel hun verloving aan

Verloofd of vrijgezel?

Meer dan logisch dus dat First Dates-kijkers dinsdagavond behoorlijk in de war raakten toen Blanka als enthousiaste single het First Dates-café binnenstapte. Was de verloving dan van korte duur? Daar lijkt het niet op, vorige week waren Peter en Blanka nog samen op vakantie. Het meest logische? De opnames van First Dates vonden hoogstwaarschijnlijk plaats voor die van Lang Leve de Liefde. Je kunt deze First Dates aflevering dan ook zien als een soort prequel van wat Blanka nog in Lang Leve de Liefde te wachten stond.  

First Dates is elke werkdag om 19.30 uur te zien op NPO 3.

Lees verder