Vanavond op tv: Peter Pannekoek - Later was alles beter

Veronica Superguide logo
Vanavond op tv: Peter Pannekoek - Later was alles beter

Vanavond op tv: Peter Pannekoek - Later was alles beter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Peter Pannekoek vrolijkt je Koningsdag zonder festivals en marktjes op straat op met zijn cabaretshow Later was alles beter. 

Later was alles beter

De cabaretshow wordt sinds 2018 opgevoerd en zal vanavond voor het eerst worden uitgezonden op NPO 1. Op een unieke manier en natuurlijk met zijn eigen Pannekoektwist eraan, bespreekt Peter de tijd. Ja dat is het... Gewoon de tijd. De voorstelling speelt zich af in wat Peter de 'tussentijd' noemt. "Het oude is aan het sterven, het nieuwe moet nog geboren worden". De theatershow won ook Neerlands Hoop VSCD cabaretprijs in 2019.

De enige echte Peter Pannekoek 

We kennen hem als huiskomiek van DWDD en natuurlijk van zijn hilarische opmerkingen en grappen tijdens de Roast van Gordon en van Ali B. De cabaretier staat bekend om zijn wrede uithalen naar BN'ers en harde kijk op de wereld. Ook vanavond gaat Peter er weer een komische draai aan geven. We kunnen niet wachten!

Geen zin in tv op Koningsdag? Geen probleem! Wij hebben de beste Netflix-films en series voor je op een rijtje gezet. En als je er echt een feestje van wil maken, vind je hier de 7 beste films om een drankspel bij te spelen! Proost!

Peter Pannekoek: Later was alles beter wordt om 20.30 uur op NPO 1 uitgezonden. 

Lees verder