Vanavond op tv: The Interior Project VIPS, Captain Marvel en Beyond Paradise

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

Interior Project
© RTL/William Rutten

The Interior Project VIPS - FINALE

20.30 - RTL 4

Net als bij het designen-met-BN'ers-vehikel Sterren houden huis liet de kijker het ook bij The Interior Project VIPS massaal afweten. Ondanks de magere kijkcijfers gaan de finalisten vandaag aan de slag met hun pièce de résistance: de restyling van een luxe hotelsuite in het 5-sterren De L’Europe Hotel in Amsterdam. Wie plakt z’n behang als beste op de muur en ziet zijn of haar naam boven de suite getimmerd worden?

Captain Marvel - FILMPREMIÈRE

20.30 - Veronica

Carol Danvers (Brie Larson) is onderdeel van de elite Starforce Military. Nu zes jaar later, nadat ze naar de aarde is ontsnapt, begint Danvers te ontdekken dat haar verleden iets voor haar verborgen houdt. Met de hulp van S.H.I.E.L.D.-agent Nick Fury (Samuel L. Jackson), vecht ze ondertussen buitenaardse rassen van zich af en wordt Avenger.

Beyond Paradise - SLOT

21.00 - BBC First

Humphrey zit door de breuk met Martha in zak en as, waardoor Esther in haar up een inbraak moet zien op te lossen. De zaak lijkt gelukkig zo klaar als een spreekwoordelijke klont: een gevonden vingerafdruk op de vensterbank leidt Esther naar Hayley Collins, de ex van de huiseigenaar. Niet geheel ontoevallig hadden de twee bloedbonje over een ring. Klein probleem: zij zat tijdens de inbraak al achter slot en grendel.