Gianni en Melissa in Temptation Island 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gianni en Melissa in Temptation Island 2020

Vanavond op tv: aflevering 3 van Temptation Island 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Al een beetje bijgekomen van vorige week? Ondanks bar slechte kijkcijfers, zag de start van het nieuwe seizoen Temptation Island er veelbelovend uit. Vanavond pakt RTL 5 lekker door met aflevering 3. Hier alvast een heerlijke sneak peek!

In onderstaande previews krijgen we een beetje een beeld van de uitzending. Wie mist elkaar al een beetje? Of welk koppeltje gaat los van elkaar juist de beest uithangen? En... wanneer gaat dít stelletje weg? Bereid je in ieder geval voor op heel veel juicy drama.

Videoland

Kun je echt niet wachten tot volgende week voor nóg een nieuwe dosis Temptation? Op Videoland kun je al vooruitkijken: daar staat aflevering 4 al klaar om gebinged te worden!

Nieuw element

Eerder vandaag verklapte RTL Boulevard dat er dit seizoen een nieuwe element het kampvuur in komt. Zoals je weet krijgen de dames en heren tijdens die zinderend spannende momentjes beelden te zien van hun partners die helemaal losgaan, met een ander zoenen of soms zelfs vreemdgaan. Volgens RTL Boulevard komen de makers nu met iets nieuws, namelijk...

Joker

... De joker! "Dit seizoen hebben de koppels namelijk allemaal één keer de optie om hun beelden niet aan hun partner te laten zien. Een soort 'kampvuurjoker' noemt hij (Rick Brandsteder, red.) het. Maar er zit een addertje onder het gras", teaset RTL Boulevard.

"Tijdens het allerlaatste kampvuur worden de beelden namelijk alsnog getoond.

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder