Magic Mountains

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Magic Mountains

Vanavond op tv: Telefilm Magic Mountains

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Een berg beklimmen samen met je ex, wie wil dat nou niet doen? Toch gaat succesvolle romanschrijver Lex (Thomas Ryckewaert) ervoor. Hannah (Hannah Hoekstra) is namelijk zijn muze en ze klommen in het verleden vaker samen. Lex wil het symbolisch afsluiten door nog één keer zonder begeleiding een berg samen te trotseren. Of voert hij nog iets anders in zijn schild? Je ziet het in Magic Mountains, vanavond op tv!

Door bergen en dalen

De Telefilm Magic Mountains gaat om vertrouwen. Durft Hannah haar impulsieve ex wel te vertrouwen in het Poolse hoge Tatra-gebergte? Professionele gids Voytek (Marcin Dorocinski) waarschuwt haar nog voor hij weggaat: bergbeklimmen is geen breiclubje; één fout en je dondert naar beneden! Al gauw blijkt dat Lex veel onberekenbaarder is dan Hannah verwacht had…

Vanavond op tv: Telefilm Magic Mountains

Meer spanning na Magic Mountains

Krijg je geen genoeg van spanning na het zien van Magic Mountains vanavond? Op Netflix kan je nu deze psychologische thrillers bekijken! Magic Mountains hoofdrolspeelster Hannah Hoekstra is tevens in de bioscoop te zien in de nieuwe Charlie’s Angels, waarin ze een bijrol heeft.

Magic Mountains kan je woensdag 12 februari om 21.15 uur zien op NPO 3.

Lees verder