Telefilm King of the Road

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Telefilm King of the Road

Vanavond op tv: Telefilm King of the Road

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De racistische Barry wordt gedwongen om samen te werken met iemand van Marokkaanse afkomst. De thriller van Nederlandse bodem stelt zo de spanningen in onze samenleving aan de kaak. Telefilm King of the Road is vanavond, woensdag 22 januari, om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Tegenpolen

Vrachtwagenchauffeur Barry is machteloos als hij moet toekijken hoe zijn vaste bijrijder in elkaar wordt geslagen door Marokkaanse jongeren. Tot grote ergernis van Barry is zijn vervangende bijrijder Sadiq van Marokkaanse afkomst. Tijdens een dagenlange rit van Nederland naar Marokko en weer terug moeten de twee de cabine delen. De mannen leren elkaar steeds beter kennen, maar of er een vriendschap uit de reis ontstaat? Een verhitte confrontatie ligt nog steeds op de loer na alle opgehoopte spanningen.

Vanavond op tv: Telefilm King of the Road

Wending

Regisseur Danyael Suguwara speelt met de verwachtingen van de kijker. Net wanneer je denkt dat je weet hoe het gaat aflopen gebeurt er iets onverwachts. Wat begint als een roadmovie verandert langzaam in een psychologische thriller. Fan van thrillers? Deze films en series op Netflix zijn dan echt iets voor jou!

Ben je niet zo'n tv-kijker? Kijk welke Netflix Original-films je dit jaar niet mag missen.

Lees verder