Jennifer Welts en Esmée van Kampen in Hemelrijken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Welts en Esmée van Kampen in Hemelrijken

Vanavond op tv: Telefilm Hemelrijken

|
|

Laatste update:

Ga er maar voor zitten! Vanavond in Hemelrijken zien we Jennifer Welts als Kelly. De rebelse dame komt net uit de gevangenis en moet haar uiterste best doen om zichzelf overeind te houden. Kelly en haar zus laten in deze ruwe Nederlandse film zien dat ze tot alles toe bereid zijn om elkaar te beschermen...

Hartje Brabant

Na haar vrijlating keert Kelly terug naar Hemelrijken, haar geboortewijk in Eindhoven. Haar zus Samantha wilt niets liever dan dat Kelly op het rechte pad blijft, en helpt haar aan een baantje. Als de net-vrijgelaten Brabander wordt benaderd door een gevaarlijk persoon uit haar verleden, Michel, gaat het helemaal mis. Hij eist geld van haar, en Kelly moet snel een manier vinden om dit geld bij elkaar te sprokkelen. Een terugkomst in het criminele circuit is onvermijdelijk. Maar dan komt Samantha erachter dat Kelly in de problemen zit. Lukt het haar om Kelly uit een benarde situatie te halen?

Vanavond op tv: Telefilm Hemelrijken

Makers van Penoza

De regisseur van Hemelrijken, Stanley Kolk, en scenarist Chris Westendorp werkten al eerder samen bij Penoza. Deze misdaadserie was een enorm succes, personage Luther krijgt zelfs een eigen spin-off serie op NPO3! Zal Hemelrijken net zo spannend worden vanavond? Misschien dat de film wel net zoveel reacties krijgt als de telefilm van vorige week, De Kuthoer.

Hemelrijken is vanavond, 15 januari, om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder