Telefilm Hallali

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Telefilm Hallali

Vanavond op tv: Telefilm Hallali

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hallali is de Telefilm van deze week, met Tibor Lukács in de hoofdrol die een liberale burgemeester speelt. De crime-drama laat zien dat de lijn tussen iets willen en een obsessie flinterdun is.

Boer zoekt crimineel

Een liberaal van het platteland, Gerben Kooistra, wordt aangesteld als burgemeester van een dorpje in het zuiden. Eenmaal daar gaat hij de strijd aan tegen de lokaal beruchte crimineel die bekend staat als ‘Opa’ Jantje. Natuurlijk gaat dat lang niet zo makkelijk want anders hadden we geen film! Waar het dorp op het eerste gezicht nog zo onschuldig leek is criminaliteit er echter de normaalste zaak van de wereld. Langzaam verandert Gerbens missie in een persoonlijke obsessie. Krijg je na Hallali geen genoeg van misdaad? Bekijk hier de 10 beste misdaadseries op Netflix!

Misdadig goede films

De Telefilms die wekelijks worden uitgezonden hebben allemaal als thema ‘misdaad’ en daar sluit Hallali perfect op aan. De makers hebben ervaring met het vertolken van Nederlandse criminaliteit, zo werkte de scenarist van de film eerder aan de misdaadserie Mocro Maffia, waarvan het tweede seizoen inmiddels een releasedatum heeft

Hallali is vanavond, 29 januari, om 21:20 uur te zien op NPO 3.

Lees verder