Boy Meets Gun

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boy Meets Gun

Vanavond op tv: Telefilm Boy Meets Gun

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Soms is het leven een sleur maar biologiedocent Maarten Moreau lijkt permanent in die dip te zitten. Zijn suffe leventje krijgt een nitro-injectie wanneer hij bij een mislukte overval in aanraking komt met een pistool. In de Telefilm Boy Meets Gun staat de obsessie rondom een vuurwapen centraal. Vanavond op NPO 3!

Liefde voor je pistool

Vuurwapens kunnen sommige mensen stukken zelfverzekerder maken. Maarten Moreau (Eelco Smits) is zo’n type; sterker nog, hij ontwikkelt een ware romantische relatie met zijn gun! De uitgebluste docent pakt het pistool van een overvaller mee tijdens een mislukte roof in de supermarkt. Iets verandert er in Maarten en hij krijgt weer volop zin in het leven! Dat heeft hij echter ook nodig want het vermiste pistool brengt steeds meer narigheid met zich mee.

Lachen om Boy Meets Gun

Boy Meets Gun is een misdaadkomedie die lachwekkende situaties goed afwisselt met retespannende momenten. Als je nog meer honger hebt naar misdaadverhalen, check ook onze Top 10 beste Netflix films en beste Netfix series! Deze maand komt tevens The Gentlemen uit, de nieuwe Guy Ritchie misdaadfilm met Matthew McConaughey in de hoofdrol.

Boy Meets Gun kan je woensdag 5 februari kijken om 21.20 uur op NPO 3.

Lees verder