Vanavond op tv: Steenrijk, Straatarm, Volle Zalen en Spoorloos

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Steenrijk, Straatarm
© Talpa

Steenrijk, Straatarm - START

20.30 - SBS6

Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

Volle Zalen - SLOT

20.32 - NPO 2

Met haar 78 jaar zou je denken dat Willeke van Ammelrooy allang van haar acteurspensioen zou genieten, maar toch staat de twee­voudig Gouden Kalf-winnaar nog één keer op de planken. Vanaf deze maand speelt ze een rol in de toneelvoorstelling The Mousetrap, het legendarische moordmysterie van Agatha Christie. Met Cornald Maas blikt de filmdiva, nu ze de tachtig nadert, terug op haar veelbewogen leven.

Spoorloos 

21.29 - NPO 1

Na een korte affaire met ene John uit Utrecht raakte de moeder van Iris zwanger. Omdat ze niet voor de kleine hummel kon zorgen, stond ze haar af voor adoptie. Iris wist haar moeder uiteindelijk op te snorren en ging vervolgens samen met Spoorloos op zoek naar haar vader. Helaas zonder resultaat. Tien jaar later doet ze een nieuwe poging. Dit keer lijken de sterren gunstiger te staan: tijdens het uitpluizen van haar stamboom doet ze een verras­sende ontdekking.