Vanavond op tv: Race Across the World, Je Huis op Orde en Nederland Kiest: De Uitslagen

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Race across the world

Race Across the World - NIEUW

20.30 - RTL 4

In een soort XXL-variant van Peking Express VIPS pakken vijf BN’er-koppels hun koffers om zo snel mogelijk de 14.000 kilometer van Mexico-Stad naar Ushuala, het meest zuidelijkste puntje van Latijns-Amerika, te overbruggen. De adder: bankpassen en mobiele telefoons moeten worden ingeleverd, vliegtuigen zijn uit den boze en de portemonnee is maar voor de helft gevuld. De reisleider van dienst: Martijn Krabbé. 

Je Huis op Orde - SLOT

20.30 - SBS6

Bakjes, potjes, lampenkappen of gehavend servies; de achterbak van Ute zit regelmatig stampvol met spullen uit de kringloopwinkel. Niet handig als je bedenkt dat je in de volgepropte woning ook al struikelt over de modeltreintjes en mini-stoplichtjes van Ute’s hobbyende echtgenoot Marco. Omdat de twee maar blijven kopen en verzamelen en het huis ook nog eens een grote stofwolk is door een verbouwing, trommelt Viktor Brand zijn opruimteam op om orde in de chaos te scheppen.

Nederland Kiest: De Uitslagen

20.35 - NPO 1

Vanuit de studio in Hilversum swipet Malou Petter er weer lustig op los om de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen van het uitslagenscherm te lepelen. Terwijl Rob Trip en Simone Weimans de zaken in goede banen leiden, zorgen Marleen de Rooy, Arjan Noorlander en Xander van der Wulp zorgen voor enige duiding. Wie zitten er straks op het pluche in de provincie?