Vanavond op tv: Kopen Zonder Kijken, Chateau Meiland en Musical Awards Gala 2023

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

Musical Awards
© ANP

Kopen Zonder Kijken

20.30 - RTL 4

Na maanden heen en weer gependeld te hebben tussen twee huizen, besluiten Emanuel en Charissa hun kamp definitief op te slaan in ­Charissa’s huurflat in Rotterdam-Oost. Een op het oog prima plek, maar al snel blijkt dat het flatje veel te klein is voor Emanuels hobby: vissen. Inmiddels staan de aquaria opgestapeld tot aan het plafond en snakken zowel Emanuel en Charissa als de vissen naar meer ruimte. Terwijl Alex op zoek gaat naar een nieuwe plek, moet Roos een oplossing bedenken voor de nachtmerrie van elke interieurstylist: een aquarium in de woonkamer.

Chateau Meiland

20.30 - SBS6

Erica en Martien hebben nog tweeënhalve maand te gaan tot de opening van pension Code Rosé. Ondanks de tijdsdruk zien ze mogelijkheid om Montana te helpen bij de inrichting van haar woning en Maxime laat haar onthullende biografie lezen.

Musical Awards Gala 2023

20.35 - NPO 1

Het gaat goed in musicalland. Meer aanbod, meer vraag. En dat laatste is best knap als je bedenkt dat een kaartje voor het wat commerciëlere werk een lieve duit kost. Vanavond viert musicalland feest met de uitreiking van de Musical Awards. Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg presenteren de fuif, optredens zijn er van onder andere Disney’s AIDA, Les Misérables, Mamma Mia! en Grease. Ook wordt er op bijzondere wijze stilgestaan bij het 12,5-jarige (!) jubileum van Soldaat van Oranje