Vanavond op tv: Hunted VIPS, Help, Mijn Man is Klusser! en Beau

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

hunted vips
© avrotros

Hunted VIPS - FINALE

20.25 - NPO 3

Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

Help, Mijn Man is Klusser!

20.30 - RTL 4

Vijf jaar geleden wisten Fede en Dennis met een mooie korting het ouderlijk huis van Fede in het Zuid-Hollandse gehucht Maasdam op de kop te tikken. Maar boven de Hoeksche Waard dreef niet veel later een gitzwarte donderwolk. Want nadat Dennis de woonkamer en slaapkamer van hun oudste dochter onder handen nam, vond hij het wel mooi geweest. Het gevolg is dat hun kamerloze jongste spruit nog steeds bij pa en moe in bed slaapt.

Beau - START

22.00 - RTL 4

Nederland lijkt een beetje talkshow-moe. Op1 weet allang niet meer de miljoen kijkers te scoren die het eerder met gemak binnen­hengelde, Jinek stelt al weken teleur en HLF8 wordt van de buis gehaald door slechte kijkcijfers. Voor Beau van Erven Dorens ligt de pittige opdracht klaar om het tij de komende maanden te keren. Daar krijgt hij wellicht alle tijd voor; nu Eva Jinek zwanger is, zou hij zomaar wat langer aan de kop van de tafel kunnen zitten.