Logan, Hugh Jackman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Logan, Hugh Jackman

Vanavond op tv: Hugh 'Wolverine' Jackman in Logan

|
|

Laatste update:

Vanavond komt de tiende film uit de X-men reeks op de buis! Hugh 'Wolverine' Jackman kwam in Logan terug om nog één laatste keer te bewijzen dat hij alle mutanten de baas is!

Geen moment rust

De mutanten zijn bijna allemaal weg, met een paar uitzonderingen. Wolverine lijkt een rustig leven te leiden terwijl hij zorgt voor een zwakke Professor X. Maar dat leventje wordt verstoord als een opgejaagd mutantenmeisje zijn pad kruist. Uiteindelijk kiest hij ervoor haar te helpen en te vechten tegen een gevaarlijke organisatie die haar gevangenhield. 

Still going strong

Met Logan bewijzen Hugh Jackman en regisseur James Mangold dat na 17 jaar de X-Men reeks nog niet afgeschreven kan worden. Het is de derde film die volledig draait om Hughs personage en opnieuw laat hij zien waarom hij een uitstekende Wolverine is. Een mooie afsluiter van zijn lange carrière als de beklauwde held en een goede tijd om afscheid te nemen van deze iconische rol. Hij vindt wel dat de reeks gewoon zonder hem door moet kunnen gaan. Wij stellen deze 5 acteurs voor die zijn rol die hun klauwen kunnen zetten in de Wolverine-rol!

Logan is vanavond om 20:00 uur op Veronica te zien.

Lees verder