Vanavond op tv: Het Perfecte Plaatje op Reis, Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders en De zaak-Rombley

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

Het Perfecte Plaatje
© RTL

Het Perfecte Plaatje op Reis - START

20.30 - RTL 4

Een nieuwe club bekende koppen laat zich omscholen tot professioneel fotograaf. Net als in Het Perfecte Plaatje in Argentinië niet met de laarzen in de Hollandse polderklei – de BN’ers schieten hun plaatjes in dit speciale seizoen in Zuid-Afrika. Voor Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Leonie ter Braak, Eloise van Oranje en consorten niet alleen een voor- maar ook een nadeel. Want in plaats van negen maanden (!) hebben ze slechts drie weken om het kunstje onder de knie te krijgen.

Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders - NIEUW

20.30 - TLC

Het land was in shock toen de regenboogvlag bij de Tilburgse glitter-, glamour-en huispakkenkoning Roy Donders opeens halfstok kwam te hangen. Van de ene op de andere dag maakte Roykes geaardheid een draai van 180 graden, sloeg hij de Eindhovense Michelle aan de haak én zetten de twee baby Romi op de wereld. In Altijd wat bijzonders volgen we de twee kersverse ouders, terwijl ze alle nieuwe ballen omhoog proberen te houden.

De zaak-Rombley - NIEUW

21.09 - NPO 3

In 2014 wordt Curaçao geteisterd door een serie roof­overvallen op vooral Chinese supermarkten. Aan het eind van het jaar slaat de vlam pas echt in de pan als tijdens zo’n overval een dode valt. De druk op de politie is groot en wordt nog groter als de Chinese consul-generaal zich tegen het onderzoek aan bemoeit. Niet veel later wordt Vernon Rombley opgepakt en veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf. Een lieverdje is Rombley allerminst, maar heeft hij de moord wel gepleegd?