Skyscraper, The Rock

Veronica Superguide logo
Skyscraper, The Rock

Vanavond op tv: Dwayne 'The Rock' Johnson in Skyscraper

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dwayne Johnson laat vanavond zijn spierbundels zien terwijl hij hijgend aan een brandende wolkenkrabber hangt. The Rock bewijst in Skyscraper waarom hij een van de grootste actie-acteurs van het moment is. En, laten we eerlijk zijn, hij is natuurlijk ook een plaatje om naar te kijken!

Skyscraper

Dwayne speelt de oud-FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer die nu zijn brood verdient met het beveiligen van wolkenkrabbers (moet ook gebeuren). Maar bij een opdracht in China loopt alles compleet in de soep. Het gebouw onder zijn toezicht staat in brand en hij krijgt de schuld voor alles. Tot overmaat van ramp zit zijn familie vast op de verdieping boven de brand. Het is aan Will om zijn onschuld te bewijzen en tegelijkertijd zijn familie te redden uit handen van de criminelen. Oh ja, hij doet alles met maar één been.

Grootste actie-acteur 

Niet alle films van The Rock zijn even succesvol, maar de ex-worstelaar blijft altijd leuk om naar te kijken! Sowieso kunnen we nog veel meer Dwayne Johnson verwachten met Disneys The Jungle Cruise en Hobbs and Shaw 2. The Rock had ook graag Jack Reacher willen spelen maar die droom is nog niet uitgekomen.

Skyscraper is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica!

Lees verder