Vanavond op tv: Droomhuis Gezocht, Zoey's Extraordinary Playlist en Bed & Breakfast

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

B&B
© Omroep MAX

Droomhuis Gezocht 

20.34 - NPO 1

Al dertig jaar vliegen Judith en Jan Willem minimaal één keer per jaar naar Griekenland. Aanvankelijk verloren zij hun hart aan Corfu, totdat ze in 2013 het eiland Poros ontdekten. Hier geen gillende toeristen en stampende discotheken; op Poros rolt er slechts af en toe een verdwaalde olijf voorbij. Terwijl Carrie ten Napel op zoek gaat naar een stulp voor het duo, wordt Dionne Stax op sleeptouw genomen door bewoner Vangelis.

Zoey's Extraordinary Playlist - NIEUW

20.35 - FOX

Zoey Clarke heeft haar leven prima op de rit. Ze is computerprogrammeur bij een groot techbedrijf in San Francisco en baant zich met succes een weg door het volwassen leven. Dat verandert als tijdens een MRI-scan letterlijk alle stoppen doorslaan. Van het een op het andere moment barst haar omgeving in gezang uit om zijn diepste verlangens of gedachten te laten horen. De hele dag zingende mensen om je heen lijkt in eerste instantie een vloek, maar Zoey komt er al snel achter dat deze gave een bijzondere gift is. 

Bed & Breakfast - START

21.25 - NPO 1

Een badmat vol afgeknipte teennagels, een onverlicht opstapje, een scheef hangende nachtlamp of een verdwaalde krulhaar op de kussensloop. Bewapend met een vergrootglas, een woordenboek vol vileine termen en een snufje afgunst onder­werpen drie stellen elkaars bed-and-breakfast weer aan een kritische test. Het seizoen wordt afgetrapt in de Achterhoek, op steenworp afstand van de Duitse grens. Hier hebben voormalig horeca­tijgers Monique en Martin een geld­wisselkantoortje omgebouwd tot B&B.