Vanavond op tv: Dit Was Het Nieuws, Het Roer Om en Runaway Bride

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Dit was het nieuws

Het Roer Om 

20.30 - SBS6

Rick en Alex zijn wel klaar met hun kabbelende bestaan in het aangeharkte Nederland. Het duo trekt de stoute schoenen aan en koopt een oud pand in Frankrijk, dat het in korte tijd wil vertimmeren tot chambres d’hôtes. Omdat Rick twee linkerhanden heeft, staat klustijger Alex er alleen voor. Als blijkt dat het pand naast een lekkend dak ook nog een verstopte sceptic tank heeft, lijkt de droom van de mannen in duigen te vallen.

Runaway Bride

20.30 - Net5

Columnist Ike (Richard Gere) is ontslagen omdat hij een slecht artikel schreef over een vrouw die al drie keer een bruidegom bij het altaar heeft laten staan. Als hij hoort dat deze Maggie (Julia Roberts) voor de vierde keer gaat trouwen, besluit hij alsnog een goed artikel over haar te schrijven. Dat ziet Maggie alleen niet meer zitten.

Dit Was Het Nieuws - START

21.35 - NPO 1

Na maar liefst 43 (!) seizoenen, 274 ­afleveringen en een vierjarig uitstapje naar de commerciële concurrent staat Dit Was Het Nieuws nog altijd als een huis. En ook in dit 44ste seizoen leggen Harm Edens, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal het nieuws van de week onder een satirische loep. Ze krijgen daar vanavond hulp bij van Welmoed Sijtsma en Martijn Krabbé.