Vanavond op tv: De Verraders, Flikken Maastricht en Bij Van Duin Op De Achterbank

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

De Verraders

De Verraders

20.30 - RTL 4

In de derde aflevering maakt het herenigde verraders-trio een frisse doorstart. Ze proberen Sander Huisman veilig te stellen. Willen de verraders hem in het spel houden, is het handig om een van de andere deelnemers verdacht te maken. Lukt het de verraders of kunnen zij echt niets meer doen aan de 'Sander-situatie'?

Flikken Maastricht

20.33 - NPO 1

In een chique buurt in Maastricht struikelt een bewoner over een zwaargewonde vrouw. Als blijkt dat de dochter van de vrouw vermist is, gaan alle alarmbellen af. Zeker als blijkt dat haar ex-man gechanteerd wordt door criminelen. Terwijl Wolfs en Eva in de zaak duiken, zijn Marion en Romeo druk met clubje grafschenners. Dan komt uit dat er een link bestaat tussen de twee zaken en komt alles in een stroom­versnelling terecht.

Bij Van Duin Op De Achterbank

21.26 - NPO 1

Van Lenie uit de Takke­straat en Bep Lachebek tot Oma Oortjes en Andrea Riool; Tineke Schouten laat ons met haar typetjes al ruim 35 jaar gieren, maar ze zou het liefst alleen maar mooie liedjes willen zingen. Het is dan ook geen verrassing dat de oldtimer een onverwacht muzikaal ritje maakt naar de Stadsschouwburg in Utrecht, waar La Schouten op de planken staat met jubileumshow Dubbel.