Vanavond op tv: De Moeite Waard?!, Familie Gillis: Massa is Kassa en Zeeman Confronteert: Stalkers

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

De Moeite Waard
© RTL

De Moeite Waard?! - NIEUW

20.30 - RTL 4

In Property Ladder volgde vastgoedexpert Sarah Beeney jarenlang bloedeigenwijze hobbytimmeraars, die een bouwval op de kop tikten en deze vervolgens na een keur aan tegenslagen verbouwden en verkochten. Met Bouwval gezocht kreeg Nederland z’n eigen versie, al werd hier nooit een bord in de tuin geschroefd. De Moeite Waard?!, met Bob Sikkes als bouwbegeleider, kruipt wél richting het origineel. Lees: kopen, verbouwen én ... verkopen.

Familie Gillis: Massa is Kassa - START

20.30 - SBS6

In tegen­­­­stelling tot wat ons in Massa is Kassa werd voorgeschoteld, was het de afgelopen maanden alles­behalve pais en vree tussen Peter en zijn Nicolleke. Overspel, mishandeling, incidenten in de privésfeer; in huize Gillis waren de rapen meer dan eens gaar. Begin dit jaar was de koek tussen de twee echt op: Nicol werd Kasteel Genenbroek uitgezet en is daarom ook niet meer in dit seizoen van de realitysoap te zien.

Zeeman Confronteert: Stalkers - START

20.30 - RTL 5

Thijs Zeeman vist zijn verrekijker weer uit zijn broekzak en probeert radeloze slachtoffers van stalking uit de destructieve greep van exen, losgeslagen familieleden en andersoortige mega-manipulators te bevrijden. Toch lijkt een zaak niet altijd zo klip en klaar als-ie door een slachtoffer wordt voorgeschoteld. Vorig jaar ging Cato nat toen ze beweerde dat ze al vier jaar werd gestalkt door een voormalige patiënt van haar uit de psychiatrie. Maar uiteindelijk bleek Cato haar eigen stalker te zijn.